Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekent 001 persoon een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wat als ik tijdens intrekking rijbewijs toch een motorvoertuig bestuur?

Bij alcoholcontroles kan de politie je rijbewijs onmiddellijk intrekken. Als je in die periode betrapt wordt op het besturen van een voertuig zal je voertuig gemmobiliseerd worden, wat betekent dat je voertuig op jouw kosten wordt getakeld. Bovendien riskeer je ook een gevangenisstraf van 3 maanden tot een 1 jaar en/of een geldboete van ?1200 tot ?12000 en het verval van het recht tot sturen voor een periode van 3 maanden tot 5 jaar of zelfs voorgoed.

Lees hier wanneer de politie bij alcoholcontroles overgaat tot het onmiddellijk intrekken van je rijbewijs of stel je vraag onmiddellijk aan de specialisten.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: