Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

heeft een veroordeling invloed op een ESTA goedkeuring?

Ik heb nog een ESTA goedkeuring van Amerika (nog 1,5jaar geldig.) Kan ik met deze veroordeling nog wel internationaal vliegen/ Amerika betreden?

 

Zolang uw ESTA geldig is en de gegevens van uw paspoort niet veranderd zijn, kan u hiermee de VS betreden. Wanneer uw ESTA verlopen is, kan de veroordeling wel voor problemen zorgen bij de aanvraag van een nieuwe ESTA goedkeuring. De goedkeuring kan dus inderdaad om deze reden geweigerd worden, maar dit is niet noodzakelijk het geval. Als uw ESTA afgewezen wordt, kan u wel nog steeds een visum aanvragen. U kan na deze veroordeling dus zeker nog internationaal vliegen, het is vooral voor aanvragen voor blijvende visa dat de veroordeling voor problemen kan zorgen.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: