Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 006 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

wat in geval van een economisch totaal verlies

Kan je de herstelling van je voertuig eisen als de verzekering van oordeel is dat het een economisch totaal verlies betreft?

 

Neen, als schadelijder heb je een schadebeperkingsplicht en een herstelling kost de verzekering meer dan het bedrag uit te betalen zodat u een gelijkwaardig nieuw voortuig kan kopen. In uitzonderlijke gevallen is dit echter wel mogelijk. Meer specifiek wanneer de aanschaf van een gelijkwaardig voertuig moeilijker is dan de herstelling van het huidig voertuig. Hierbij kan gedacht worden aan een perfect onderhouden oldtimer of een voertuig aangepast aan de noden van een invalid persoon. Het bedrag dat je ontvangt van de verzekering moet je dus wel steeds in staat stellen om een gelijkwaardig voertuig aan te schaffen, ongeacht hoeveel je voor je originele voertuig zelf betaalde.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: