Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

kan een flitspaal in twee richtingen flitsen

Wij kregen een boete in de bus met bijhorende foto Maar daar staan twee auto's op Ze kruisen elkaar Ik ben vooraan geflitst Kunnen ze die andere wagen dan op hetzelfde moment achteraan flitsen? 

Hoe kunnen ze weten wie te snel reed?

 

Een flitspaal is in staat om zowel vooraan als achteraan te flitsen.  Als de radar constateert dat de auto te hard rijdt, wordt er in éénduizendste van een seconde een foto gemaakt. Voor het controleren van één auto is dus minder dan een halve seconde nodig. In één seconde kunnen dus twee auto’s op de foto gezet worden. Soms in één richting, soms voor meerdere rijstroken tegelijk en soms in twee richtingen voor meer rijstroken.

 

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: