Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekent 001 persoon een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

bewijswaarde proces-verbaal

Mijn echtgenoot XXX heeft een PV ontvangen  voor een verkeersinbreuk van rijden in tegengestelde richting volgens de politieman die hem interpelleerde  op zaterdag 04 februari.   Benoit heeft zich verdedigd  in het PV, zeggende dat hij zich reeds op het kruispunt bevond om een andere richting te nemen en niet in de  opgenoemde straat, en dat de politieman in burger was.  Er staat geen foto van onze auto in het PV

Wij wachten op het antwoord van het gerecht

Welke raadgevingen kan u ons geven?

 

Indien een politieagent - zelfs in burger-  een vaststelling doet in een proces-verbaal dan betreft dit een proces verbaal tot bewijs van het tegendeel. Dit heeft een bijzondere bewijswaarde. Het is een de overtreder om het bewijs van het tegendeel te leveren. Dit is in de praktijk niet zo evident. U kan dit invullen op uw antwoordformulier dat u graag de foto wil bekijken. U kan ofwel op de griffie vragen om het strafdossier te mogen inkijken (let wel de foto zit niet altijd in het strafdossier) of u kan op de zitting zelf vragen dat het parket de foto's voegt.

 

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: