Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 002 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

herroeping van uitstel van een veroordeling

Gelieve mij te excuseren dat ik u stoor  maar ik heb een pro justitia ontvangen  met betrekking tot mijn voertuig dat geparkeerd stond minder dan 10 meter van een busstop te Brussel, komende van de MIVB

Ik vroeg mij af of dit moeilijkheden kan veroorzaken  wat betreft mijn drie jaar probatie ?

 

Indien een straf met uitstel wordt verleend, wordt dit uitstel van rechtswege herroepen ingeval u een nieuw misdrijf pleegt, waarvoor u veroordeeld wordt tot een criminele straf of correctionele een gevangenisstraf van meer den zes maanden zonder uitstel. Verkeerd parkeren komt hier niet voor in aanmerking, dus dit zal voor u geen problemen veroorzaken m.b.t. uw uitgestelde straf, (art 14 Wet Betreffende de opschorting, het uitstel en de probatie 29 juni 1964)

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: