Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

dient een voertuig gekeurd te worden zelfs al staat deze enkel geparkeerd?

Goeiedag, mij wagen werd vorige woensdag weggesleept door de politie te Vilvoorde, de reden daarvoor was dat hij te lang op de zelfde plaats was blijven staan en dat de technische controle verlopen was.  Kan ik daarover inlichtingen krijgen?

 

Dit geldt dus ook wanneer dit voertuig enkel geparkeerd staat op de openbare weg, (art 24 KB 15 maart 1968 houdende algemeen reglement op de technische eisen waaraan de auto's, hun aanhangwagens en hun veiligheidstoebehoren moeten voldoen). U zal de takelkosten moeten betalen en daarbovenop riskeert u een boete van 10 tot 10.000 euro (x6). (artikel 4 wet 21 juni 1985 betreffende de technische eisen waaraan elk voertuig voor vervoer te land, de onderdelen ervan, evenals het veiligheidstoeberhoren moeten voldoen).

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: