Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

mag men de eigen straat inrijden indien er een bord hangt met opschrift ''verboden toegan

ik woon in een  straat die enkel bereikbaar is door  het passeren  van de zijstraat  maar hier staat een verbodsbord (c21) verboden toegang voor alle voertuigen  +3.5t   met als onderbord uitgezonder laden en lossen, ik kan mijn straat niet bereiken zonder deze borden voorbij te rijden,  nu is de vraag: mag  ik met mijn trekker ( mtm 18t leeg gewicht 7.5t)  ) hier door rijden om vervolgens mijn nachtrust te kunnen nemen OP MIJN EIGEN GELEG , hij staat dus van de weg af..ik vuind wel uitleg over laden en lossen, maar  volgens mijn interpretatie slaat dit enkel op de wegen waar dit bord  staat en/of enkel  wanneer er geladen en gelost word op de openbare weg ?? 

 

U mag deze straat niet inrijden met uw trekker om op uw eigendom te parkeren. Parkeren is namelijk niet hetzelfde als laden en lossen. Enkel indien er onder het verbodsbord een onderbord "uitgezonderd plaatselijk verkeer" had gehangen, mocht u naar uw huis rijden om er op uw eigen oprit te parkeren.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: