Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 004 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Hebt u het recht om een tweede ademanalyse te vragen?

U kan steeds vragen om de ademanalyse een tweede keer uit te voeren indien u het niet eens bent met het weergegeven resultaat (dit is aan te raden). Dit moet u ook worden meegedeeld door de politie. Indien het verschil tussen de resultaten van de twee ademanalyses groter is dan bepaalde nauwkeurigheidsvoorschriften, dient een derde ademanalyse te worden uitgevoerd. Indien het verschil tussen twee van de resultaten niet meer bedraagt dan de nauwkeurigheidsvoorschriften, wordt het laagste resultaat in aanmerking genomen. Is het verschil groter, dan wordt de ademanalyse als niet uitgevoerd beschouwd en dient te worden overgegaan tot een bloedproef.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: