Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wat houdt een psychologisch herstelonderzoek in?

Het psychologisch herstelonderzoek duurt gemiddeld 2 uur. Het bestaat uit 3 delen: - een gesprek met de psycholoog, - het invullen van vragenlijsten, - het uitvoeren van computertesten. Een gesprek Tijdens een gesprek stelt de psycholoog u vragen over: - uw overtreding(en) en de omstandigheden waarin deze gebeurde(n), - uw opleiding en werksituatie, - uw familiale, sociale en leefsituatie, - uw gebruik van alcohol, drugs of medicatie, - hoe u zich mentaal voelt. De psycholoog gaat op basis van dit gesprek na hoe u zich in het verkeer gedraagt en hoe u dit gedrag in het verkeer hebt aangepast of zal aanpassen. Vragenlijsten De vragenlijsten geven een beeld over uw alcohol-, drug- en medicatiegebruik en van persoonskenmerken die mee bepalen hoe veilig u rijdt in het verkeer. Computertesten Met een computer meten ze dingen die u moet kunnen als u deelneemt aan het verkeer: - uw reactiesnelheid, - uw aandacht en oplettendheid, - hoe snel en nauwkeurig u zaken waarneemt.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: