Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekent 001 persoon een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wanneer in verschillende vonnissen meerdere herstelproeven worden uitgesproken, dien ik deze dan telkens opnieuw uit te voeren?

Wanneer u door verschillende vonnissen wordt veroordeeld voor herstelproeven zal u slechts voor één proef moeten slagen, welke zal tellen voor alle andere vonnissen. Onder herstelproeven verstaan wij: de medische, de psychologische, de theoretische en de praktische proef. Als u bijvoorbeeld in een vonnis van 01.06.2014 wordt veroordeeld tot het afleggen van een theoretische proef alsook in een vonnis van een maand later, zal u slechts één maal uw examen succesvol moeten afleggen.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: