Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 004 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wat is de proeftijd bij eerherstel?

Het eerherstel is afhankelijk van het doorlopen van een zekere proeftijd. Gedurende deze proeftijd moet u:

  • een vaste verblijfplaats (in België of in het buitenland) hebben gehad. Vanzelfsprekend moet u niet al die tijd op hetzelfde adres hebben gewoond. Daarentegen moet u wel steeds een officieel adres hebben gehad;
  • blijk hebben gegeven “van verbetering en van goed gedrag”. Concreet komt het erop neer dat u geen nieuwe feiten heeft gepleegd.

Ook de proeftijd is afhankelijk van het type straf dat u hebt opgelopen. Het bedraagt minstens 3 jaar en maximum 10 jaar. Voor gevangenisstraffen tot 5 jaar is de proeftijd 3 jaar. Voor straffen vanaf 5 jaar bedraagt de proeftijd 5 jaar. Bij herhaling of terbeschikkingstelling bedraagt de proeftijd minstens 6 jaar. Het bedraagt 10 jaar wanneer de straf van meer dan 5 jaar wegens herhaling werd uitgesproken. Wenst u meer informatie over eerherstel, contacteer ons dan volledig vrijblijvend op het nummer 09/265.00.65 of stuur een mail naar info@intolaw.be.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: