Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 004 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Ik ben slachtoffer of nabestaande van een slachtoffer van een verkeersongeval. Hoe weet ik welk gevolg door het parket aan het dossier wordt gegeven?

In eerste instantie worden de omstandigheden van het ongeval door het parket onderzocht. Deze onderzoeksfase is geheim. Op basis van de resultaten van dat onderzoek kan het parket 2 beslissingen nemen: - het parket gaat over tot dagvaarding voor de politierechtbank. In dat geval wordt u per brief in kennis gesteld van de datum en het uur waarop de zaak wordt opgeroepen voor de politierechtbank. - het parket klasseert de zaak zonder gevolg (= het dossier seponeren). Van deze beslissing wordt u niet op de hoogte gebracht, tenzij:

  • u zich heeft laten registreren als benadeelde;
  • u per brief aan het parket verzoekt om in kennis gesteld te worden van het gevolg dat het parket aan het dossier heeft gegeven of zal geven.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: