Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wat is een werkstraf?

Een werkstraf betekent dat u kosteloze arbeid dient te verrichten ten voordele van de Belgische Staat. Deze arbeid mag uitsluitend worden verricht bij openbare diensten van de Staat, de gemeenten, de provincies, de gewesten en de gemeenschappen, evenals bij vzw’s of bij stichtingen met een sociaal, wetenschappelijk of cultureel oogmerk. Voorbeelden van werkstraffen zijn bijvoorbeeld het opruimen van zwerfvuil, keukenhulp in verzorgingstehuizen, etc.. De duur van de werkstraf bedraagt minstens 20 uur en ten hoogste 300 uur. Een werkstraf kan alleen worden opgelegd met uw instemming. De rechter kan aanwijzingen geven aangaande de invulling van de werkstraf, maar de concrete invulling wordt steeds overgelaten aan een justitieassistent.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: