Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Samen met specialisten in het Belgisch verkeersrecht ontwikkelden wij hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen wij ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wat is de termijn tussen de dag van overtreding en de uiterlijke dag dat ik mijn proces-verbaal dien te ontvangen?

Een afschrift van een proces-verbaal dient aan de overtreders te worden gezonden binnen een termijn van 14 dagen, te rekenen van de datum van vaststelling van het misdrijf (art. 62 Wegverkeerswet). De sanctie van het niet tijdig versturen (d.i. niet hetzelfde als ontvangen), is dat het proces-verbaal zijn bijzondere bewijswaarde verliest. Met andere woorden: als er geen andere zaken uit het dossier, zoals een foto, uw overtreding bewijzen, heeft u de mogelijkheid om de overtreding te betwisten. Hiervoor kunt u ons volledig vrijblijvend contacteren op het nummer 09/265.00.65 of mailen naar verkeersrecht@intolaw.be.

Bereken zelf uw boete

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: