Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekent 001 persoon een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn boete?

Dit is afhankelijk van de werklast, de gerechtelijke achterstand en de capaciteit van het personeel. Dit kan ervoor zorgen dat u nog even moet wachten alvorens u de boete effectief moet betalen. Men heeft recent geprobeerd om gerechtsdeurwaarders in te schakelen om achterstallige boetes te innen, maar wij hebben hier onze bedenkingen bij. Het proefproject liep soms niet van een leien dakje, maar Federaal minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) besliste om overal deurwaarders uit te sturen om gerechtelijke boetes te innen. Op het bureau van de fiscus liggen namelijk nog voor honderden miljoenen euro’s aan onbetaalde boetes opgestapeld.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: