Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 006 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Riskeer ik als Nederlander dat een parkeerovertreding wordt geïnd ?

Er is sinds 01 juni 2016 een grensoverschrijdende uitwisseling van gegevens. Politiediensten zullen rechtstreeks de gegevens kunnen opvragen. Vroeger kon dit niet waardoor parket PV’s van parkeerovertredingen binnenkreeg zonder dat ze de overtreders konden identificeren. Op die manier kon parket niet overgaan tot vervolging.  Het akkoord werd al in 2013 gesloten maar er moest een ratificatie plaatsvinden. Het is in werking sinds 1 juni 2016. Voor zwaardere overtredingen zoals alcohol enz was dit reeds vroeger mogelijk. Gemeentelijke parkeerbedrijven (die bepaald protocol hebben afgesloten met DIV) zouden ook online de gegevens kunnen vinden waardoor ook het niet betalen van parkeergeld kan beboet worden.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: