Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Ik heb weekendrijverbod dat start op vrijdag. Nu is het maandag en moest ik mijn rijbewijs al indienen maar het tijdelijk weekendrijbewijs ontvang ik pas vrijdag zodat ik nu rijd zonder in het bezit te zijn van geldige rijbewijsdocumenten. Zo lijkt mijn rijverbod nog groter!

Gezien het inderdaad een aantal dagen duurt vooraleer de gemeente het nieuwe rijbewijs heeft gemaakt, zal u een aantal dagen rondrijden zonder uw rijbewijs op zak te hebben. Het besturen van een voertuig zonder uw rijbewijs bij te hebben is strikt genomen een verkeersovertreding waarvoor u dus kan bestraft worden. In de praktijk zal dit meestal niet gesanctioneerd worden, de meeste agenten tonen begrip en zijn er zich van bewust dat u wacht op uw nieuw tijdelijk rijbewijs.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: