Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

en als de gerechtsdeurwaarder zijn papier komt brengen kan dit ergens anders dan op mijn thuisadres ? Omdat ik ben nu aan het verbouwen en woon voor even terug bij mijn ouders en ik wil niet dat zei daar iets mee te maken hebben .

De gerechtsdeurwaarder heeft de verplichting om de dagvaarding te betekenen op uw domicilie-adres. Indien zij evenwel op de hoogte zouden zijn van een verblijfsadres kunnen zij op dit adres tot betekening overgaan. Strikt genomen zou u dus de gerechtsdeurwaarder in kennis kunnen stellen van uw verblijfsadres. In de praktijk zal dit evenwel onmogelijk zijn om te weten te komen welke gerechtsdeurwaarder territoriaal bevoegd is om aan u te betekenen.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: