Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 002 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

ik werd veroordeeld tot een verval van het rijbewijs van 8 dagen door de politierechtbank te Brussel. Ik woon in Vlaanderen. kent u de termijn die zal worden toegepast door het parket voor de uitvoering van het vonnis ?

U zal worden uitgenodigd op het politiekantoor voor betekening van het verval van het recht tot sturen of de wijkagent zal bij u thuis langskomen om het verval te betekenen. Dat rijverbod zal op de vijfde werkdag na deze betekening ingaan. U dient uw rijbewijs dan ook uiterlijk de 4e dag na deze betekening persoonlijk ingeleverd te hebben op de griffie van de politierechtbank waar uw zaak is voorgekomen.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: