Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

(inhalen bij hoge snelheid, 185 boete) ik kreeg een boete in Brussel welke ik aanvecht, ik heb net een brief ontvangen van de procureur des Konings, kan ik uw advies krijgen over de risicos die ik loop? hierbij een afschrift van het PV en van mijn antwoord. Hartelijk dank bij voorbaat voor uw antwoord. Aanvaardt de verzekering van mijn oprechte hoogachting

Geachte, het parket is niet verplicht om uw betwisting te aanvaarden waardoor het parket u toch nog kan dagvaarden. Hierbij is het belangrijk om de overweging te maken tussen de verschuldigde boete en de bijkomende kosten, zoals dagvaardingskosten en dossierkosten, die verschuldigd kunnen zijn wanneer de betwisting van het PV niet wordt aanvaard. Bovendien kan de politierechtbank een rijverbod opleggen. Dit is evenwel niet verplicht.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: