Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

goede dag, mijn verkeersinbreuk dateert van 2005, Ik herinner mij niet meer goed waarover het ging maar men vraagt mij in 2016 de bewijzen van de betaling van deze boete en de gerechtskosten; dit bedrag beloopt 1,100 euro en zonder dit bewijs wil men mij niet in ere herstellen voor een diefstal die ik gepleegd heb 20 jaar geleden. ik ben nooit hervallen en heb me gedragen als een goed huisvader. ik krijg vele weigeringen bij werkaanbiedingen, ik heb mijn schuld aan de maatschappij betaald en het is nu al 20 jaar dat mijn leven om zeep is en dat gaat maar door voor die boete. ik krijg nergens steun ook niet van het OCMW nog van ergens anders, mijn echtgenote heeft een werkeloosheidsuitkering en 5 kinderen ten laste; waar kan ik dan 1,100 euro vinden . bestaat er geen verjaring na 11 jaar ?

Geachte heer, teneinde uw vraag met betrekking tot de verjaring te kunnen beantwoorden, dien ik over bijkomende informatie te beschikken. Is de boete een gevolg van een vonnis uitgesproken door een rechtbank? Zoja wat is de precieze datum van dit vonnis? Kunt u mij tevens meedelen voor welke overtreding u bent veroordeeld door deze rechtbank?

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: