Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 002 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

mijn zitting is voorzien op 03.06, is het verkieslijk dat ik daarop aanwezig ben of heeft dat geen enkel belang (snelheidsinbreuk)

Uw aanwezigheid op de zitting is niet verplicht maar u laat zich dan best vertegenwoordigen door een advocaat. Indien u dit niet doet en u bent niet aanwezig op de zitting, wordt de zaak afgehandeld zonder uw aanwezigheid en wordt u veroordeeld bij verstek. Verstek wil met andere woorden gewoon zeggen dat u niet bent verschenen in het geding. Indien er geen advocaat aanwezig is en u verschijnt zelf niet kan het voorkomen in de praktijk dat de rechtbank de zaak soms strenger beoordeeld.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: