Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

ik heb een initieel PV ontvangen voor overdreven snelheid. ik kan niet zeggen wie op ogenblik van de feiten achter het stuur zat ... ikzelf of een vriend aan wie ik mijn voertuig heb uitgeleend. mag ik u vragen wie te zien is op de foto genomen door de radar? op welke manier? aan wie? dank u en gegroet,

Geachte, normaal gezien zou u in principe de foto kunnen inkijken bij de politie. Indien de politie het dossier al zou overgemaakt hebben aan het parket kan u ofwel op de griffie vragen om het strafdossier te mogen inkijken (let wel de flitsfoto zit niet altijd in het strafdossier) of u kan op de zitting zelf vragen dat het parket de foto's voegt.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: