Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

ik ben in het bezit van een voorlopig rijbewijs, mijn dochter met mij in de auto, mijn dochter is 8 jaar oud de getuigenis laat mij niet toe om haar bij mij te hebben. Welke zijn de sancties in dit geval

Indien men leert autorijden zonder een erkende rijschool mag men niemand vervoeren dan de begeleider(s). Indien men leert autorijden via een erkende rijschool, mag men slechts 2 passagiers vervoeren die minstens acht jaar minimum een rijbewijs B hebben. Uw dochter van 8 jaar valt hier met andere woorden niet onder. U zal hiervoor waarschijnlijk gedagvaard worden voor de politierechtbank. De politerechter kan een geldboete opleggen tussen 50 - 500 euro (vermenigvuldigd met 6 opdeciemen).

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: