Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 002 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

goede dag ik heb de Belgische nationaliteit en een Belgisch rijbewijs maar ik verblijf niet meer in België, ik ben gedomicilieerd op Mauritius. Tijdens mijn laatste verblijf in België, gebruikte ik de auto van een kennis en werd ik geflitst aan 186 km/u op een autosnelweg met beperking tot 120 . Riskeer ik de intrekking van mijn rijbewijs of alleen maar een boete ? met vriendelijke groeten.

Het zal de eigenaar zijn van het voertuig die de dagvaarding zal krijgen en het rijverbod zal moeten uitvoeren tenzij u zou aangeven op het antwoordformulier dat de eigenaar van het voertuig niet de bestuurder was. Een rijverbod is enkel van toepassing op het Belgische grondgebied. U zal dus uw Belgisch rijbewijs moeten indienen. Wij weten evenwel niet welke gevolgen dit heeft indien u in Mauritius moet rijden. Hiervoor kan u contact opnemen met FOD mobiliteit.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: