Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Zojuist ben ik bekeurd door de politie voor het niet dragen van de gordel. Ik reed van bij mij thuis weg naar mijn garage om de hoek die op privé terrein is gelegen. Ik weet dat ik een overtreding begaan heb, maar heb een wrang gevoel bij de manier waarop ik bekeurd werd: hij zag mij toen ik op de oprit van de garageboxen opreed en is mij daar gevolgd om mij vervolgens op privéterrein te bekeuren. Ik heb de boete onmiddellijk moeten betalen.Mag dit zomaar?

Indien een agent een vaststelling doet, dan heeft dit steeds bijzondere bewijswaarde. Indien deze zodus gezien heeft dat u zonder gordel rond reed op de openbare weg, dan mag men u bekeuren wanneer u privéterrein betreedt. Indien u de agent geen toelating gaf het privéterrein te betreden, dan kon hij alsnog aan de hand van uw nummerplaat uw idenditeit achterhalen en kon het PV, met eventuele navolgende onmiddellijke inning, aan u per post worden toegestuurd.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: