Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 004 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Mijn vader, zoals u weet op wiens naam het voertuig is ingeschreven, heeft bijgevoegd document ontvangen , ondanks dat reeds duidelijk is meegegeven hij niets met de bewuste overtreding te maken heeft. Ik vraag mij dan ook af waarom ze hem op deze manier blijven benaderen, of dit procuderieel wel in orde is ? Welke stappen dien ik te ondernemen?

in het antwoordformulier hebt u bij de naam van de overtreder uw identiteit opgegeven. Het is raadzaam om contact op te nemen met het parket en hen te wijzen op de inhoud van het antwoordformulier. Het kan soms zijn dat de briefwisseling kruist waardoor de dagvaarding of dergelijke al verstuurd kan zijn wanneer parket antwoordformulier nog niet ontvangen heeft.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: