Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

indien ik uitgenodigd word voor een verhoor, mag er dan een advocaat aanwezig zijn?

De Salduz-wet voorziet een aantal regels met betrekking tot het verhoor.

De rechten waarop u zich kan beroepen, verschillen naar gelang de categorie.

Indien u een verkeersovertreding hebt begaan dan valt u in principe onder “categorie 2” en hebt u geen recht op een voorafgaandelijke consultatie (30 min voor aanvang van het verhoor) en ook niet op bijstand tijdens het verhoor. Wel zullen ze u informeren over uw rechten en kan u niet verplicht worden uzelf te beschuldigen.

U kunt uiteraard vrijwillig voordat u op verhoor moet gaan een advocaat naar keuze consulteren om de zaak eens te bespreken.

Indien u evenwel een verkeersovertreding begaat en u wordt van uw vrijheid berooft dan hebt u uiteraard wel recht op voorafgaand consultatierecht  en bijstand tijdens het verhoor

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: