Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 008 personen een verkeersboete!

<< Keer terug naar het overzicht met alle veelgestelde vragen

Beste, Ik heb hierbij nog een vraag. Kan het zijn dat bepaalde medicatie het afbraakproces van alcohol vertraagt? Heb dit onlangs opgevangen en vroeg me af of dit klopte. Ik neem dagelijks Lyrica 2x 2 pillen van 300mg, 3 à 5x algocod (wit product dafalgan codeïne) en 3x contramal druppels van 100mg/ml. Zouden jullie dit eens willen bekijken aub? Dank bij voorbaat

Het klopt inderdaad dat bepaalde geneesmiddelen het afbraakproces van alcohol kunnen vertragen. Voor de medicatie die u gebruikt is dit echter niet het geval. Het is wel zo dat alcohol het effect van deze drie geneesmiddelen versterkt. Uw zenuwstelsel wordt dus nog meer onderdukt. Het is dus eigenlijk een combinatie die af te raden valt.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: