Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Samen met specialisten in het Belgisch verkeersrecht ontwikkelden wij hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen wij ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 004 personen een verkeersboete!

Boetes voor het plegen van vluchtmisdrijf

Er worden dagelijks zo'n 842 verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 57489 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 488 voor het plegen van vluchtmisdrijf

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor 'het plegen van vluchtmisdrijf', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
Oost-Vlaanderen (27%)0€Lamborghini41 jaarbediende
Antwerpen (14%)0€Volkswagen31 jaarstudent
West-Vlaanderen (12%)0€Opel32 jaarbediende
Henegouwen (10%)0€Fiat36 jaarbediende
Limburg (9%)0€Volkswagen33 jaarbediende
Vlaams-Brabant (8%)0€Citroën41 jaarstudent
Luik (5%)0€40 jaarwerkloze
Brussel (4%)0€Ferrari29 jaarbediende
Namen (3%)0€BMW jaarbediende
Waals-Brabant (2%)0€Mercedes-Benz35 jaarstudent
Luxemburg (1%)0€Fiat29 jaarbediende

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor het plegen van vluchtmisdrijf bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 36 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een .

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor het plegen van vluchtmisdrijf is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: