Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Samen met specialisten in het Belgisch verkeersrecht ontwikkelden wij hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen wij ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 003 personen een verkeersboete!

Boetes voor

Er worden dagelijks zo'n 739 verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 65574 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 226 voor

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor '', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
Oost-Vlaanderen (25%)0€Ford37 jaarwerkloze
Antwerpen (23%)0€Volkswagen43 jaarbediende
Limburg (13%)0€39 jaarbediende
West-Vlaanderen (10%)0€Citroën42 jaarleidinggevende
Vlaams-Brabant (9%)0€45 jaarbediende
Henegouwen (5%)0€Hyundai jaarbediende
Luik (4%)0€Toyota jaarbediende
Brussel (4%)0€Volkswagen34 jaarstudent
Waals-Brabant (2%)0€Mercedes-Benz43 jaarzelfstandig ondernemer
Namen (0%)0€ jaarbediende

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 41 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een man.

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: