Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 006 personen een verkeersboete!

Boetes voor

Er worden dagelijks zo'n verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 75183 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 264 voor

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor '', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
Oost-Vlaanderen (25%)0€Ford37 jaarwerkloze
Antwerpen (22%)0€Volkswagen41 jaarbediende
Limburg (14%)0€ jaarbediende
West-Vlaanderen (10%)0€Citroën41 jaarleidinggevende
Vlaams-Brabant (9%)0€43 jaarbediende
Henegouwen (5%)0€Hyundai45 jaarbediende
Brussel (4%)0€Volkswagen36 jaarstudent
Luik (4%)0€Toyota45 jaarbediende
Waals-Brabant (1%)0€Mercedes-Benz43 jaarzelfstandig ondernemer
Namen (0%)0€ jaarbediende

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 41 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een man.

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: