Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Samen met specialisten in het Belgisch verkeersrecht ontwikkelden wij hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen wij ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

Boetes voor het plegen van vluchtmisdrijf

Er worden dagelijks zo'n 739 verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 65598 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 553 voor het plegen van vluchtmisdrijf

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor 'het plegen van vluchtmisdrijf', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
Oost-Vlaanderen (26%)0€Lamborghini40 jaarbediende
Antwerpen (15%)0€Volkswagen30 jaarstudent
West-Vlaanderen (12%)0€Opel33 jaarbediende
Limburg (9%)0€Volkswagen33 jaarbediende
Henegouwen (9%)0€Fiat37 jaarbediende
Vlaams-Brabant (8%)0€Citroën40 jaarstudent
Brussel (5%)0€Ferrari29 jaarbediende
Luik (5%)0€39 jaarwerkloze
Waals-Brabant (3%)0€Mercedes-Benz33 jaarstudent
Namen (3%)0€BMW32 jaarbediende
Luxemburg (1%)0€Fiat29 jaarbediende

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor het plegen van vluchtmisdrijf bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 36 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een .

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor het plegen van vluchtmisdrijf is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: