Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 006 personen een verkeersboete!

Boetes voor het rijden onder invloed van drugs

Er worden dagelijks zo'n 1245 verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 93721 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 910 voor het rijden onder invloed van drugs

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor 'het rijden onder invloed van drugs', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
Oost-Vlaanderen (26%)0€Fiat29 jaarbediende
Limburg (15%)0€BMW30 jaarstudent
Antwerpen (14%)0€Opel28 jaarstudent
Vlaams-Brabant (10%)0€Opel28 jaarstudent
West-Vlaanderen (9%)0€Hyundai28 jaarwerkloze
Henegouwen (8%)0€Suzuki28 jaarwerkloos
Waals-Brabant (3%)0€26 jaarbediende
Brussel (3%)0€Suzuki27 jaarstudent
Luik (3%)0€Opel28 jaarbediende
Luxemburg (2%)0€Citroën29 jaarstudent
Namen (0%)0€Land Rover30 jaarwerkloze

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor het rijden onder invloed van drugs bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 28 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een man.

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor het rijden onder invloed van drugs is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: