Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Samen met specialisten in het Belgisch verkeersrecht ontwikkelden wij hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen wij ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 007 personen een verkeersboete!

Boetes voor

Er worden dagelijks zo'n 1015 verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 71212 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 2999 voor

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor '', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
(99%)0€ jaar
Henegouwen (0%)0€ jaarbediende
Waals-Brabant (0%)0€Mercedes-Benz jaarbediende
Luik (0%)0€Peugeot jaarbediende
Antwerpen (0%)0€Volkswagen jaargepensioneerd
Namen (0%)0€Peugeot jaarwerkloos
Vlaams-Brabant (0%)0€Renault jaarzelfstandig ondernemer

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 0 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een .

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: