Bereken zelf jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Wij ontwikkelden hiervoor een algoritme dat rekening houdt met de omstandigheden van jouw overtreding en doen ook beroep op een database van meer dan 2500 uitspraken verkeersrecht.

Bereken nu jouw boete!
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Resultaat

Op dit moment berekenen 005 personen een verkeersboete!

Boetes voor

Er worden dagelijks zo'n 445 verkeersboetes berekend via onze applicatie. Wij vragen aan elke gebruiker enkele vragen in te vullen die ons meer inzichten verschaffen in het profiel van daders van verkeersovertredingen in België. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op 83288 ingevulde bevragingen van gebruikers, waarvan 3692 voor

In onderstaande tabel lees je per provincie de gemiddelde geldboete die werd opgelegd voor '', het automerk met welk de meeste bestuurders deze overtreding pleegden en de meest voorkomende beroepscategorie van deze bestuurders.

Provincie Gem. boete Automerk Gem. leeftijd bestuurder Beroepscategorie
(99%)0€ jaar
Henegouwen (0%)0€ jaarbediende
Vlaams-Brabant (0%)0€Renault jaarzelfstandig ondernemer
Waals-Brabant (0%)0€Mercedes-Benz jaarbediende
Antwerpen (0%)0€Volkswagen jaargepensioneerd
Namen (0%)0€Peugeot jaarwerkloos
Luik (0%)0€Peugeot jaarbediende

De gemiddelde geldboete die een bestuurder zal betalen voor bedraagt 0€. De gemiddelde leeftijd van deze bestuurders is 0 jaar . De meeste bestuurders die deze verkeersovertreding pleegden waren een .

De hoogste boete die we hebben geregistreerd van een bestuurder voor is 0€.

Bereken jouw verkeersboete!

Onze calculator berekent onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod die je mag verwachten. Selecteer jouw overtreding: